KISKUNHALASI SPARTACUS SE

 
TÁMOGATÓINK


KISKUNHALAS VÁROS
ÖNKORMÁNYZATA
_________ARANY ÁSZOK

 
MÉDIA TÁMOGATÓINK

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
RÓLUNK ÍRTÁK

   HALAS.NET

   2010. JÚNIUS 14.  8:30

Hihetetlen kiütéssel 4. lett a Kiskunhalasi Spartacus

A zárófordulót bonyolították le a hétvégén a Bács-Kiskun megyei labdarúgó bajnokságban. Az már korábban eldőlt, hogy a Szankon elszenvedett vereség miatt elúszott a Spartacus dobogós reménye. Az utolsó fordulóban ennek ellenére gálaelőadást rendeztek a halasiak és hihetetlen mérkőzésen 10-2-re (!) verték a Homokmégy gárdáját. A csapat ezzel a befejező fordulóban egy helyet előrelépve, a minden dicséretet megérdemlő 4. helyen végzett.

kiskunhalasi_spartacus_logo.jpg

A mérkőzésen a 19. percig kellett várni az első gólra, ezt követően azonban 17 (!) perc alatt még további 5 (!) gólt lőttek a halasiak. Kovács István kezdte meg a gólgyártást, majd egymás után négy (!) Horváth Ákos találat következett a 22., a 25., a 27. és a 34. percben, ebből kettő 11-esből született. Az első félidő 6-0-ás eredményét Csernák Zsolt a 36. percben állította be.

A fordulás után kétszer egymás után a vendégek következtek. A 49. percben Geri Attila 11-esből, majd az 56. percben Kovács Ádám talált a kapuba, 6-2-re alakítva ezzel az eredményt. A vendégek azonban ezzel el is lőtték a puskaporukat, következtek ismét a halasi gólok, ki más mint Horváth Ákos révén, aki előbb a 62. percben immár harmadszor 11-esből, majd a 71. percben lőtt gólt, megszerezve saját maga 6. (!), csapata 8. találatát. Árvai Roland a 73. percben 9-2-re alakította az eredményt, végül a mágikus tizedik gólt 1 peccel a meccs vége előtt Mihályi Tamás szerezte.

Kiskunhalasi Spartacus - Homokmégy 10-2 (6-0)

Gratulálunk a Spartacusnak a bajnokságban megszerzett 4. helyhez!


     HALASMEDIA.HU
 
 
    2010. FEBRUÁR 19.  9:49


Edzésben a Spartacus

Heti 3 edzéssel február 2. óta készül a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényére a Kiskunhalasi Spartacus. Az edzésprogramot továbbra is Árvai Roland és Nagy Csaba irányítja. A heti penzum két szabadtéri futóedzést és csütörtökön a tekóban tornatermi gyakorlást tartalmaz. A játékosállományban annyi változás történt, hogy Vida István külföldi munkavállalás, Gál Attila pedig sérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére. Lőrincz István, valamint Paprika Csaba viszont Tázlárról visszaigazolt Halasra. A jelenleg a tabella 4. helyén álló Szpari a tavasz végére a dobogót tűzte ki maga elé célul.


     HALASMEDIA.HU
 

     2009. NOVEMBER 25.  13:36


Szezonzáró győzelem

Győzelemmel zárta az őszi idényt a Szpari. A megyei III. osztályú bajnokság 15. fordulójában a Homokmégy csapatához utaztak a halasiak. Az első félidőben többet birtokolta a labdát a vendégegyüttes, de igazán komoly gólhelyzetet nem sikerült kialakítani.

A második félidő elején egy szépen felépített támadás után Kovács István szerezte meg a vezetést a Spartacusnak. Egészen a 85. percig kellett várni a következő vendégtalálatra, melyet Pecznyik Lajos lőtt, majd három perccel később Horváth Ákos állította be a végeredményt. Homokmégyi SE – Kiskunhalasi Spartacus SE 0-3. Ezzel a győzelemmel a 4. helyen zárta az őszi szezont a halasi egylet.     HALASMEDIA.HU


     2009. NOVEMBER 11.  18:08


Újabb győzelem

A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi fordulóján a Kiskunhalasi Spartacus a Kötöny SC vendégeként lépett pályára. Vida István révén már a 7. percben előnyhöz jutott a vendég gárda. Ezt követően számtalan helyzet maradt kihasználatlanul.

A 34. percben aztán Gyenizse Gábor bombagóllal növelte kettőre a halasi előnyt. A második játékrész már kiegyenlítettebb játékot hozott, gól azonban már nem esett. Kötöny SC – Kiskunhalasi Spartacus 0-2. A Szpari szombaton 13.30-kor hazai pályán a Szanki Olajbányász SE csapatát látja vendégül a Városi Sportpályán.     HALASMEDIA.HU

     2009. SZEPTEMBER 9.  11:15


100% Szpari

Négyből négy – folytatta kivételes sorozatát a hétvégén a Kiskunhalasi Spartacus. Az eddig 100%-os halasi egylet ezúttal Soltvadkertre utazott. Az elsősorban rutinos játékosokból álló hazaiakat meglepte a Szpari, és már az első félidőben 2-0-ra vezettek Várszegiék. A vége izgalmassá vált, de maradt a vendégsiker. Vadkert FC – Kiskunhalasi Spartacus: 3-4. Folytatás szombaton 16.30-kor hazai pályán az Újtelek ellen.

VADKERT FC - KISKUNHALASI SPARTACUS SE           3 - 4  (0 - 2)
Vezette: Horváth Tamás (Péter-Szabó Ottó, Gönczi János)
Gólszerzők: Gusztos Ernő, Eiler László, Juhász László ill. Horváth Ákos (2), Csernák Zsolt, Árvai Roland (11-esből)
Sárga lap: Kovács Péter, Juhász László ill. Pecznyik Lajos, Muntyán László
Piros lap: Szarka József (79'), Eiler László (88')

Vadkert FC: Vágó - Szabó (Tasnádi G.), Kürtösi, Turancsik (Somogyi), Zsikla (Juhász) - Bozorádi (Szarka J.), Kovács P., Eperjesi, Csernák J. (Gusztos) - Schmidt, Eiler.

Spartacus SE: Várszegi - Kovács I., Kazinczi, Muntyán, Lajkó - Árvai, Takács, Mihályi, Gál - Horváth Á. (Csernák Zs.), Pecznyik (Tarjányi). Edző: Árvai Roland - Nagy Csaba.

A következő fordulóban a Kiskunhalasi Spartacus SE hazai pályán fogadja az Újteleki SE csapatát 2009. szeptember 12-én szombaton 16:30-kor.


     HALASI TÜKÖR  - XXIII. évfolyam 35. szám

     2009. SZEPTEMBER 2.


 
HETI PROGRAM:
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
HETI PROGRAM:
(05. 07 - 05. 13.)
 
Kedd:
17:30   Edzés
             (Városi Sportpálya)
 
Csütörtök:
17:30   Spartacus - KFC-IFI
             (Előkészületi mérkőzés)

Szombat:
17:00   Fülöpjakab-Spartacus
             (Bajnoki mérkőzés)
 


SÉRÜLTEK:

Mihályi Tamás

ELTILTOTTAK:

-----

 


 

TABELLA

H CSAPAT   M   P
1. Vadkert FC 13 39
2. Orgovány KSE 13 32
3. Fülöpszállás SE 13 25
4. Csengőd SE 13 22
5. Spartacus SE 13 21
6. Tázlár SC 13 15
7. Fülöpjakab SE 13 13
8. Szanki OSE 13 11
9. Bócsa SE 13 11
10. Jászszentlászlói SE 13 11
11. Soltszentimre KSE 13 10
12. Csólyospálos FSE 13 10

 RÉSZLETES TABELLA >>>


 


MEDOSZ KLUB

 

 


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG